NİĞDE / MERKEZ - Dikilitaş Şehit Erdal Çoban Ortaokulu

03882552018
Dikilitas Kasabası Merkez/Niğde
Vizyon
Ülkemiz insanlarının yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını amaç edinmiş, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, lider bir ülke olmamız gayesi uğrunda fedakarlık yapabilen, şekilden ziyade üretimde varlık gösterebilen, kişilikli bireyler yetiştiren lokomotif bir kurum olmak.
Misyon
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
DERS BAŞLAMA SAATİ: 08:30 DERS BİTİŞ SAATİ: 15:10
ULAŞIM SERVİSLE YAPILMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
DİKİLİTAŞ KÖYÜ NİĞDE KAYSERİ KARAYOLU 30. KM SİNDEN SAĞA AYRILIP KARAATLI KASABASINI GEÇTİKTEN SONRA KASABAMIZA ULAŞILIR.
OKULUMUZ NİĞDE İL MERKEZİNE 43 KM. UZAKLIKTADIR.